4 Perkara Pengantin Lupa Pada Hari Resepsi Perkahwinan Mereka

Inilah 4 perkara yang akhirnya banyak pengantin lupa pada hari perkahwinan mereka! Kebiasaannya tidak disengajakan … Peringatan kecil yang bermanfaat.

 

1. Bunga tangan perlu dihantar kepada ANDA, bukan di pelamin. 

Perkara ini sangat mudah dilupakan dan tidak mengapa sekiranya ia berlaku! Walau bagaimanapun, jika anda ingat untuk menghantar bunga tangan ke tempat anda bersiap sedia, anda akan dapat mengambil gambar terperinci dengan bunga anda. Bunga yang masih segar. Saya SUKA photoshoot cincin pada bunga dan semestinya bunga berada berdekatan dengan anda.

 

2. Cuba duduk semasa mencuba pakaian anda sebelum perkahwinan ,sebelum anda menyedari betapa sukarnya pakaian anda jika pakaian anda ketat!

Ini kedengaran gurauan tetapi sebenarnya tidak! Saya mempunyai beberapa pengantin tidak dapat duduk dengan baik untuk malam kerana pakaiannya yang ketat! Sukar bernafas ketika mereka duduk! Oleh itu, cubalah pakaian anda terlebih dahulu dan cuba duduk untuk memastikannya mungkin! Ini sangat penting jika anda majlis makan beradap

 

3. Sekiranya anda mahukan sesi potrait di kawasan garden, tumit kasut anda akan tenggelam di rumput! 

Semua orang MENYUKAI potret di garden atau di bawah pokok-pokok cantik itu … tetapi beberapa pengantin perempuan lupa bahawa tumit berharga mereka akan tenggelam ketika berjalan di kawasan rumput. Oleh itu, saya cadangkan mempunyai sepasang flat atau beberapa “heel stopper”

 

4. Anda tidak dapat melihat sedikit ketidaksempurnaan dalam foto!

Ketidaksempurnaan kecil tidak muncul di potret anda. Sekiranya terdapat sedikit kotoran pada pakaian anda, tidak mengapa. Jangan salah faham, kami faham anda mahu kesempurnaan sempurna pada setiap gambar. Namun, jika sesuatu berlaku dan anda mempunyai sedikit ketidaksempurnaan, jangan tertekan. Semuanya baik! Anda akan kelihatan hebat !!!!  NIKMATI hari majlis anda dan jangan terlalu overthink.

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT